logo52dorpenkln1 

Sarah Stiles

sarahstiles

Projectleider en filmmaker
Naast filmmaker en multimedia producent is Sarah ook componist en gecertificeerd drone pilot. Ze specialiseert zich in films in Noord West Groningen en het Waddengebied. Haar belangstelling gaat vooral uit naar het verbeelden van bijzondere onderwerpen en mensen, kunst en cultuur en brede zin, entrepreneurs, bewoners en ondernemers, cultureel erfgoed en belangrijke ontwikkelingen in de regio.

Ingrid Oyevaar

ingrido

Videograaf
Ingrid maakt sinds haar twintigste verhalen in tekst, beeld en geluid. Vanuit haar passie voor aanvankelijk radio kwam zij op verschillende internet- en televisieredacties terecht. Sinds zes jaar woont zij in Warffum. Daar werkt Ingrid als Hoofd Kamermeisje in haar eigen B&B en aan uiteenlopende journalistieke projecten.

Martin Postmus

selfiemartin1

Vrijwilliger filmmaker
Naast mijn reguliere werk is filmen een passie of eerder, een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik probeer de kijker over mijn schouder mee te laten genieten over onze mooie provincie. Objecten zoals oude kerkjes zijn mijn favoriet om te filmen, maar ook de dorpen op het Hogeland. Ik monteer mijn films zelf, wat ook heel leuk is om te doen. Af en toe interview ik.

twitter2 facebook2 vimeo1 youtubevierkant2