De makers

Sarah Stiles

Projectleider, filmmaker, website

Naast filmmaker en multimedia producent is Sarah ook componist en gecertificeerd drone pilot. Ze specialiseert zich in films in Noord West Groningen en het Waddengebied. Haar belangstelling gaat vooral uit naar het verbeelden van bijzondere onderwerpen en mensen, kunst en cultuur, bewoners en ondernemers, cultureel erfgoed en belangrijke ontwikkelingen in de regio. Sarah heeft de website 52 Dorpen gemaakt in samenwerking met Oostindiën Webdiensten.

Ingrid Oyevaar

Videograaf

Ingrid maakt sinds haar twintigste verhalen in tekst, beeld en geluid. Vanuit haar passie voor aanvankelijk radio kwam zij op verschillende internet- en televisieredacties terecht. Sinds zes jaar woont zij in Warffum. Daar werkt Ingrid als Hoofd Kamermeisje in haar eigen B&B en aan uiteenlopende journalistieke projecten.

Martin Postmus

Vrijwilliger filmmaker

Naast mijn reguliere werk is filmen een passie of eerder, een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik probeer de kijker over mijn schouder mee te laten genieten over onze mooie provincie. Objecten zoals oude kerkjes zijn mijn favoriet om te filmen, maar ook de dorpen op het Hogeland. Ik monteer mijn films zelf, wat ook heel leuk is om te doen. Af en toe interview ik.

Jos Hoes

Filmmaker

Sinds 1977 houdt Jos zich bezig met muziek en geluid. De laatste 10 jaar is hij ook filmmaker. Als zodanig maakt hij documentaires en korte films. Waar klank en beeld bij elkaar komen ligt de grootste kunstzinnige uitdaging voor hem. Hij bespeelt diverse muziekinstrumenten, componeerde muziek voor theaterproducties en maakt soms klank- en beeldinstallaties.